maanantai 28. marraskuuta 2011

ARVONTAA!! :)

Tällä kertaa vähän erilainen arvonta! Juttu on siis niin, että meidän koirat on mukana lemmikkikuvakilpailussa, joka on käynnissä facebookissa ja äänestää voi tykkäämällä kuvaa. Eniten ääniä saanut kuva voittaa palkinnon, ja myös tykkääjien kesken arvotaan palkinto! Olisin siis kiitollinen jos joku teistä viitsisi käydä antamassa äänen meidän haukuille, samalla teillä on kaksinkertainen mahdollisuus voittaa kahdessa eri arvonnassa! :) Ajattelin siis järjestää tämän tiimoilta arvonnan tänne.

Jokainen, joka käy antamassa äänen facebookissa alla olevien linkkien kautta, pääsee osallistumaan sekä 1) facebookissa kuvakilpailun yhteydessä olevaan arvontaan (kaikkien tykkääjien kesken), että 2) täällä blogissa olevaan minun järjestämääni arvontaan!

Ohjeet tulee tässä:
-Mikäli äänestät (=tykkäät) vain toista kuvaa, saat yhden arvan
-jos annat äänen molempiin kuviin saat kaksi arpaa. Kerro täällä blogissa (tässä postauksessa) kommentilla, että monellako arvalla olet mukana.
- lisäksi jos olet blogissani lukijana saat yhden ektra arvan, ja jos linkität arvonnan blogiisi saat toisenkin ekstra arvan! Mahdollisuus on siis lunastaa 4 arpaa yhteensä (+ yksi arpa facebookin arvonnassa)! Muista kertoa kommentilla täällä että monellako arvalla olet mukana!
Anonyymit osallistujat, jättäkää nimimerkki. Pahoittelut niille henkilöile, jotka eivät ole rekisteröityneenä facebookissa, ikävä kyllä teillä ei ole mahdollisuutta osallistua :/

Tulen arpomaan täällä kaksi palkintoa
- toinen käsitöihin liittyvä (sisältää ainakin käsityöhön/askarteluun liittyvää materiaalia. Kerro ihmeessä kommentissasi, minkälaisesta käsillä tekemisestä pidät, niin osaan valita yksilöllisesti voittajalle sopivan palkinnon!)
- toinen koiriin liittyvä (sisältää ainakin herkkuja ja lelun koirille)
Molemmissa palkinnoissa tulee olemaan mukana myös jokin pieni jouluyllätys! Kerro kommentissasi kummasta aihepiiristä haluat palkinnon (mikäli lunastat useamman arvan, voit halutessasi käyttää arvat eri palkintojen arvontaan, muista ilmoittaa tästäkin!). Mikäli kommentoija ei ilmoita kumman palkinnon arvontaan haluaa osallistua, laitan hänet automaattisesti siihen arvontaan, kummassa on vähemmän osallistujia. Tulen mahdollisesti julkistamaan palkinnot täällä ennen arpomista, mikäli saan ne loppuun asti päätettyä ja hankittua, mutta en lupaa mitään ;)


Meillä on kaksi kuvaa lemmikkikuvakilpailussa mukana, toisessa Mila & Sofi ja toisessa Luna & Nella. Molempia kuvia saa mielellään äänestää. Äänestäminen tapahtui siis menemällä alla oleviin linkkeihin ja tykkäämällä kuvia niiden takana. Tosi simppeliä :)

Sofin ja Milan kuvaa voi äänestää täällä.Nellan ja Lunan kuvaa voi äänestää täällä.


Koirien kuvat on ottanut valokuvaaja Eeva Meysel.
 
TIIVISTETTYNÄ:
- Käy antamassa äänesi facebookissa. 
- Muista kertoa täällä kommentissasi
      * monellako arvalla olet mukana
      * miten käytät arpasi, eli laitatko esim. kaikki arpasi vain jompaan kumpaan aiheryhmään
      * jos haluat voittaa käsityöpalkinnot, kerro minkälaisesta käsityöstä/askartelusta pidät 
        (jotta osaan valita voittajalle sopivan palkinnon)


Osallistumisaikaa on 20.12. klo 24 asti. Kiitos paljon osallistumisesta ja hyvää joulun odotusta! :)

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!=)
  Osallistun neljällä arvalla käsityöaiheisen palkinnon arvontaan!

  VastaaPoista
 2. Äänestetty molempia kuvia ja olen lukijasi joten kolmella arvalla osallistun käsityöaiheisen palkinnon arvontaan. :)

  VastaaPoista
 3. äänestetty molempia kuvia, eli kahdella arvalla mukana :)

  PiiaR

  VastaaPoista
 4. Neljä arpaa ja jaetaas ne 2 + 2 eli kummankin palkinnon arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 5. Huhhei sen tuuli vei, nimittäin ensimmäisen kommenttini. Kirjoitampa siis uudestaan , että neljällä arvalla mukana. Molempiin palkintoihin 2.

  VastaaPoista
 6. 3 arvalla mukana! :) Äänestin molemmat kuvat, sekä olen lukija :) Käsityöaiheinen palkinto olisi mieluisampi, kun ei lähipiirissä ole koiria eikä valitettavasti itselläkään. :/

  VastaaPoista
 7. 3 arvalla mukana koira-aiheisessa arvonnassa.

  VastaaPoista
 8. 1. tykkäys kuva 1
  2. tykkäys kuva 2
  3. lukija
  4. mainostus blogissa http://weinthewonderland.blogspot.com/2011/12/20-mainostusta.html

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana käsityö-arvonnassa:)
  Pidän erityisesti kutomisesta ja virkkauksesta.

  Rauhaisaa jouluaikaa!

  VastaaPoista
 10. 3:lla arvalla mukana (käsityöaiheisessa arvonnassa). Tykkäilin molemmista kuvista - IHANIA koiria <3 ja liityin lukijaksesi, mukavaa saada uusi blogi listaan :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...