sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

"Sokeria" korville

Vain yksi postaus näköjään mahtui maaliskuulle, ennenkuulumattoman hiljaista ollut täällä! Tänään kuitenkin löytyi inspis alkaa vääntämään vähän koruja. Ostin jo muutama kuukausi sitten Tiimarista Cernit-muotoilumassaa, josta on siitä asti pitänyt kokeilla karkkikorujen tekoa.


Tästä ensimmäisestä kokeilusta syntyi sekä vaahtokarkki-, salmiakki että laku-korviksia:

Tässä hieman vaiheita vaahtiskorujen valmistumisesta

Kun olin saanut karkit muotoiltua, niin laitoin ne uuniin (130 astetta) vajaaksi puoleksi tunniksi kovettumaan.








Sitten herääkin vain kysymys, että mitä näille kaikille oikein teen? :) jaa-a...

Toivon, että nyt alkaa tämäkin blogi taas herätä horroksestaan :) Toivottavasti vanhat (ja uudet tottakai!) lukijat löytää vielä tänne, vaikka hiljaiseloa on ollut! :) Pikaisiin kuulemisiin, nyt on jo toista rojektia työn alla ;)

11 kommenttia:

  1. oi, varsinkin nuo salmiakit on IIIHANAT :)))

    VastaaPoista
  2. Voi että nuo on herkullisen näköisiä. Niin aitoja, että tekisi mieli maistaa. Ja nuo kaikki lajit on sellaisia joita tykkään syödä. En pidä hedelmäkarkeista :)

    Oikein mukavaa huhtikuuta !

    VastaaPoista
  3. Oi oi oi, nuo salmiakit etenkin on aivan ihanat!!

    VastaaPoista
  4. Aikas läjän oot väsäillyt! Ihania ovat! Nuo rusetilliset salmiakit on aikas herkut =)

    VastaaPoista
  5. salmiakit on niiin hienot! salmiakki-korviksia en ole ennen nähnytkään missään. itse tykkään enemmän salmiakeista ilman rusettia. mutta kaikki nuo on herkullisen näköisiä.

    VastaaPoista
  6. Vau! Kylläpä ovat aidon näköisiä! Ihania!

    VastaaPoista
  7. Tosi nättejä! Salmiakit ovat kyllä todella menevän näköiset.

    VastaaPoista
  8. Oon varmaan joskus ennenki eksynyt tänne. Muistelen, et oon aiemminki näitä ihaillut (ja maiskutellut :D).

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...