perjantai 25. marraskuuta 2011

Apua, mitä meninkään tekemään!?!?!

VOI EIIIIIII!!!!

Mitä meninkään tekemään! Nyt tekisi mieli ladella rumia sanoja oikein lujaan ääneen!

Minulta siis loppui kuvatila täältä bloggerista (Picasasta siis) ja mietin, että miten  voin asian ratkaista, ja sitten päätin mennä poistamaan kuvia tuolta picasan albumeista. Poistinkin aika määrän, ja sitten kävin jännittyneenä katsomassa, onko siitä tullut mitään vahinkoa blogilleni. Eipä ollut tullut, kaikki kuvat oli tallella. Huojennuin, ja kävin poisamassa vähän lisää.

Nyt sitten jonkin aikaa myöhemmin huomaankin, ETTÄ NE KUVAT JOTKA POISTIN OVAT KADONNEET TÄÄLTÄ BLOGISTA JA TILALLA ON VAIN JOKU KAMALA HUUTOMERKIN KUVA! Voi itku, nyt tosiaan tekisi mieli itkeä... Ihan kamala homma alkaa latailemaan uudestaan kaikkia kuvia, enkä edes muista mitä kuvia niissä kaikissa postauksissa on ollut. Ja koska poistin vanhempia kuvia, niin kuvat ovat siis alkupäästä blogia ja näin ollen hankalampi löytää koneen syövereistä. Osaako kukaan kertoa, olisikö tässä jotain konstia miten tämän kaiken saisi peruttua?! Voi ei, kyllä nyt harmittaa...

Eipä tässä kai muu auta, kun alkaa metsästämään niitä vanhoja kuvia koneelta... :´(

Ja sitten vielä kaipaisin apua tuohon kuvatilan täyttymisingelmaan, onko kellekkään muulle tullut vastaan? Miten se on ratkaistavissa? Kuulemma voisi ostaa lisää kuvatilaa, mutta en mielellään haluaisi siihen lähteä... Sitten voisi kuulemma alkaa ladata kuvia jostain muusta ohjelmasta kuin Picasasta, mutta en osannut tehdä niin vaikka yritin... Jos vain joku osaa sanoa jotain niin pliiiiiiis, auttakaa!!

6 kommenttia:

 1. Kuvat saat palautettua roskakorista jos et ole sitä tyhjentänyt...Se lisätilahan ei maksa kuin jonkun euron vuodessa,mutta lisätilaa kuville saat myös lisäämällä blogillesi toisen kirjoittajan asetuksista...Näitähän sattuu,toivittavasti saat kuvat palautettua=D

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kaikki käy vielä hyvin!!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti saat kuvasi takaisin. Minulla hälyytteli jokin aika sitten, että kuva tila loppui. Poistin Picasasta muutaman kuvan, joita en ollut käyttänyt ja - sim sala pim - taas pelittää. Olen laittanut vaikka kuinka kuvia sen jälkeen, eikä ole ollut ongelmia.

  VastaaPoista
 4. Voi hyvänen aika...Kyllä ne kuvat löytyy :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä näiden koneiden kanssa aina kaikenlaista sattuu ja tapahtuu. Itsellä ei ole tuo Picasa ollenkaan käytössä kun lataan kuvat suoraan koneelta, joten toivottavasti täällä langoilla on viisaampia, jotka tietää tuhon ratkaisun.

  VastaaPoista
 6. Oi voi... mullakin oli joku aika sitten sama pulma, poistin jokusen kuvan, mutta ne katosi myös blogista, joten jätin sikseen - ihme kyllä, sen jälkeen ei ole herjannut enää?

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...