torstai 25. lokakuuta 2012

pizzaa ja pikaista purtavaa teen kylkeen


Pohja:
- 2 ½ dl vettä
- 25g hiivaa (= ½ palaa tuorehiivaa tai lähes pussillinen kuivahiivaa)
- 4-5 dl jauhoja
- ½ tl suolaa
-2 rkl ruokaöljyä

Lämmitä vesi reilusti kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva. Sekoita suola ja jauhot. Lisää lopuksi vielä ruokaöljy ja alusta taikina hyvin. Levitä taikina suoraan leivinpaperille ja levitä tasaiseksi levyksi. Anna kohota liinan alla 10-20 min.

Päälle:
- tomaattimurskaa/ketsuppia
- kinkkua
- tonnikalaa
- katkarapuja
- vähän jauhelihaa
- sipulia/punasipulia
- juustoraastetta
- oreganoa/pizzamaustetta

Kuumenna uuni n. 225 asteeseen. Levitä tomaattimurska pohjan päälle. Ripottele ohut kerros juustoraastetta. Lisää päälle täytteet. Ripottele vielä toinen kerros juustoraastetta täytteiden päälle. Lopuksi vielä mausteet. Paista uunissa 15-20min.


Tässä vielä helppo tarjouluvinkki yllätysvieraille, jos ei satu olemaan kakkua tai piirakkaa tarjolla:





1 kommentti:

  1. Kyllä ne nuo kotitekoset pitsat niin muhevia...Herkullinen hetelmäkukkanen :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...