keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Muutettiin

Kyllä on ollut hommaa muutamina viime päivinä. Meillä on nimittäin muutettu ihanasta vanhasta kämpästä ihanaan ja tilavampaan uuteen kämppään. Rivarikaksiosta lähdettiin kun ostettiin ihan ihka oma pieni omakotitalo! :)

Nyt on sitten lainat harteilla, mutta eiköhän niistä selvitä. Tosi kiva fiilis nyt kun on tilaa tavaroille ja koirille (nyt on kunnon takapihakin!). Mutta kyllä tosiaan on ollut ruljanssia, koko viime viikko pakkailtu, viikonloppuna muutettiin. Tuli myös parista suusta kommenttia, että minä olen himohamstraaja! Voihan nyt, mitään turhaa en ole säästänyt, vain kaiken tarpeellisen mitä käsityöihminen nyt voi säästää ja ajatella joskus käyttävänsä... pitäisikö noista oikeasti luopua? Kaksilahkeisen mielestä pitäisi, mutta minä olen eri mieltä... Ja ihan totta, en ole himohamstraaja, jos nyt ehkä kolme-neljä laatikollista löytyy ns. käsityötarviketta, niin ei se minusta ole liikaa. Ja tänne uuteen kämppään ne mahtui sutjakasti kaappeihin :)

No tämä alkuviikko onkin sitten purettu laatikoita, ja nyt alkaa jo laatikkovuorten takaa paljastua uusi koti :) Laitan ensi viikolla uutta kuvaa uudesta kämpästä, kun käydään ensin viikonloppuna vähän Ikea-ostoksilla :)

Mutta jottei tästä tulisi ihan kuvaton postaus, niin pari muuttokaaoskuvaa vanhasta rivariasunnosta, olkaa hyvä:Aika hirvittävää eikö? Onneksi tuo kaikki alkaa olemaan takana päin. Pari "innokasta auttajaa" on myös roikkunut perässä muuton aikana:


8 kommenttia:

 1. Näyttää niin kovin tutulta! Muutin itse vajaa kuukausi sitten ja edelleen täällä lojuu pahvilaatikoita - hidas kun olen :D Onnea uuteen kotiin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä alkaa pahvilootat olemaan purettu nyt pikkuhiljaa, ihme ja kumma :) Yleensä saatan kyllä olla melkoinen hituri tällaisissa jutuissa ;)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin. Rakastan aina ensimmäistä aamua uudessa kodissa vaikka ympärillä on kaikkea muuta kuin viihtyisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on kyllä hieno tunne kun pitkän odottamisen jälkeen on vihdoin päässyt muuttamaan :)

   Poista
 3. Voi että, niin tutunoloisia kuvia ja tuntemuksia.. Ja kyllä, täälläkin on käyty Ikeassa aika ahkerasti hakemassa isompia ja pienempiä asioita:) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...