keskiviikko 10. lokakuuta 2012

*Arvontaa kehiin*

 * ARVONTA ON PÄÄTTYNYT *

Ajattelin polkaista arvonnan käyntiin, pari pikku syytäkin "juhlaan" löytyy:
* Tänään olen kirjoitellut tätä blogia kaksi vuotta (Hurraa!)
* Tässä lähiaikoina poksahti sadan lukijan raja rikki (Hurraa!)
* Ihan piiiienen hetken kuluttua ylittyy 30 000 kävijän raja (Hurraa!)

Kiitos siis kaikille mielenkiinnosta, ja mikäli palkinnot yhtään nappaa, niin ottakaas osaa arvontaan. Palkinnot ja osallistumisohjeet ovat seuraavanlaiset:

PALKINTO 1 "Närpäys":


- Oriflamen kultainen huivi
- Kahdet itsetekemäni karkkikorvikset
- Koruhelmiä
- Vintagekuva-arkkeja
- Erilaisia papereita esim. korttiaskarteluun
PALKINTO 2 "Sydämiä":


- Oriflamen Kafranhuivi/-mekko
- Itsetekemäni karkkikorvikset + samanlainen avaimenperä
- Punainen valokuva-albumi
- Huopasydämiä + huonetuoksu
Ja sitten vielä ne osallistumisohjeet:

Mahdollisuus on neljään arpaan. Arvat voi jakaa haluamallaan tavalla (esim. jos lunastat kolme arpaa, voit käyttää vaikka yhden arvan palkintoon 1 ja kaksi arpaa palkintoon 2, tai vastaavasti vaikka kaikki samaan palkintoon), muista ilmoittaa miten käytät arvat. Mikäli et ilmoita, sijoitan kaikki arvat vähemmän suosiossa olleen palkinnon arpomiseen. Anonyymit, muistakaa jättää nimimerkki! Postitan palkinnot ainoastaan Suomeen.

* Yhden arvan saa kommentoimalla tähän postaukseen
* Yhden arvan saa kertomalla kommentissa a) kauanko olet blogiani seurannut b) mikä blogissa kiinnostaa c) millaisista aiheista toivoisit postauksia (saa myös ehdottaa erilaisia aiheita joista yleensä postailen!). Kiitos :)
* Yhden arvan saa olemalla/liittymällä lukijaksi
* Yhden arvan saa linkittämällä arvonnan omaan blogiinsa

Linkittäessä käytä tätä kuvaa:Osallistumisaikaa on 1.11. klo 23:59 asti. Muista ilmoittaa monellako arvalla osallistut ja miten käytät arvat! Rutkasti arpaonnea! :)

  * ARVONTA ON PÄÄTTYNYT *

55 kommenttia:

 1. lukija kommentoi, kaikkea kaunista, sydämiä <3

  VastaaPoista
 2. Vanhana lukijana seuraan blogiasi säännöllisesti, askartelusi ovat ihania ja muutkin artikkelit. Kolmella arvalla nro 1 vaihtoehtoa haaveilen. Kiitos blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En rajaa mahdollista voittoa 1. vaihtoehtoon, vaan molemmat vaihtoehdot käyvät!

   Poista
 3. Minä olen mukana neljällä arvalla ja haaveilen palkinnosta numero 2. Olen lukenut blogiasi nyt ehkä muutaman kuukauden? En ole varman. Löysin koko tämän blogimaailman vasta loppukesästä ja lokakuun alussa perustin myös oman blogini. Tykkään sellaisista blogeista, joissa on sellaista tekemisen meininkiä, niin kuin sinulla. Blogin ulkoasu miellyttää myös, mutta kuvat ja kirjoitukset ovat mielestäni kuitenkin tärkeimpiä. Linkitän siis blogiini nyt saman tien tämän!

  VastaaPoista
 4. Kolmella arvalla ensimmäiseen palkintoon. Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden, tykkään etenkin sinun tekemistä ihanista koruista ja niitä olisikin hauska nähdä enemmän, ehkä diy ohjetta Kutistemuovikoruista :-)

  VastaaPoista
 5. 4 arpaa 1:Närpäys -palkinnolle! :) Liityin lukijaksi varmaan joitakin viikkoja sitten, kun löysin täältä kivoja ideoita askarteluun. Tykkään siitä että jaat täällä ideat toteutuksesta valmiiseen saakka, kaikkine työvaiheineen. Toivottavasti (=varmasti) ideoita tulee jatkossakin ja jaat ne myös täällä! Olen saanut täältä monta hyvää vinkkiä :)

  VastaaPoista
 6. lukijasi olen ollut jo jonkin aikaa, ehkä puoli vuotta, ehkä enemmän... en tosiaan muista milloin liityin ;) korujen perässä tänne blogiin oon varmaankin ekan kerran löytänyt tieni, mutta kaikki muukin käsillä tekeminen kiinnostaa. myös minä tykkään kovasti siitä kun jaksat laittaa ohjeet kaikkine vaiheineen blogiin. siis neljällä arvalla kakkospakettia saalistamaan :))

  VastaaPoista
 7. Kolmella arvalla minäkin osallistuisin, ja ajattelin sijoittaa kaikki arvat täydellä teholla palkintoon numero kaksi :) Löysin blogisi vasta kovin vähän aikaa sitten jonkun toisen blogin kautta, mutta ihastuin heti! Seuraan lempiblogejani bloglovinin kautta ja tämä inspiraatiota tulvillaan oleva blogi oli pakko klikata myös sinne, ja kahlasin kaikki postaukset heti läpi. Sydäntäni lämmittää erityisesti koirille suunnatut ompelukset ja tuunaukset, sillä olen itse koiraystävä myös. Myös kaikki "pienen budjetin" tuunaukset ovat ehdottomia lemppareitani.

  Ihanaa ja energistä syksyn jatkoa! :)

  -Eppu

  VastaaPoista
 8. Kaikki neljä arpaa lataan palkinto 2 puolesta. Toi avaimenperä! Must have :D
  Olen ollut lukijana ehkä vuoden(???), eksyin tänne jonkun toisen blogin kautta. Parasta blogissa on noi jutut tuolla oikeella, eli ohjeet ja vinkit! Montaa olen jo kokeillut ja hyväksi todennut :)
  Eli ne on myös jatkossa toiveissa.. Ehkä jotain talveen/Jouluun liittyvää koristelua.. :)

  VastaaPoista
 9. Kaikki neljä arpaa minullekin ja kakkoselle. Ihan minun näköiseni palkinto =)
  Empä muista kuinka kauan olen ollut lukijasi, kauan kuitenkin. Eniten kiinnostaa juuri nuo vinkit ja ideat, joihin sinä ihanasti olet laitellut vielä ohjeitakin. Niitä tulee itsekkin kokeiltua. Erikoismaininnan annan vielä tuolle "Suklainen juustokakku" ohjeelle, nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu se on hyvä ohje minunkin mielestä :)

   Poista
 10. Elikkä kolme arpaa.
  Olen seuraillut blogiasi pian vuoden, eksyin tänne koiruli blogisi kautta minulla on myöskin westi, joten käyn lueskelemassa Milan ja Sofin touhuja. Molemmat blogisi ovat mielenkiintoisia ja täällä sinulla on kaikkea mukavaa pientä askartelua, mitä itsekkin olen sitten koittanut. Sinulla on mukavan selkeä blogi, tarkat ohjeet, hyvät kuvat, sujuvaa kirjoittamist ja kiva ulkoasu.
  Erityisesti kaikki koirille tekemäsi jutut kiinnostaa ja niitä tietenkin toivoisi jatkossakin. Myös tuleva joulukausi kiinnostaa, että tietenkin joulujuttuja täällä odotellaan innolla :)

  Olen äärimmäisen huono kommentoimaan aina, mutta käväisen usein täällä ja koirulien blogeissa.

  VastaaPoista
 11. Pakko kokeilla suosiiko onni :D Kummallekin palkinnolle siis yksi arpa :)

  VastaaPoista
 12. Tupsahdin tänne linkin kautta suden silmukat blogista ja liityin lukijaksi. Minua kiinnostaa kaikki ideat/uusiokäyttö, siis yleensä kuinka rajaton mielikuvitus voi olla. Selailen aina näitä blogeja ja kyllä vinkkejä saa. Olin aivan 'ymmyrkäisenä', kun katselin miten olit keksinyt vanhoista vinyylilevyistä muotoilla astioita. Hih, onneksi en ehtinyt heittää kaikkia levyjäni roskiin, jos vaikka tulisi kokeiltua tuota. Nyt mä menen katsomaan miten olet tehnyt tuon korupuun...mun kaikki helmet ja riipukset ovat aina kadoksissa jossain laatikoissa.
  Olenko nyt sitten neljällä mukana (laitan linkin blogiini) ja tuo 2 palkinto kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukaan. Palkinto 1 olis kiva.

  VastaaPoista
 14. Yritän ottaa kolme arpaa itselleni, olen jo vanhastaan lukijasi. Linkittäminen ei onnistu, olen (vielä) blogiton. Jos yhtään voin muistaa tai arvata niin olen saattanut tulla tänne ensi kertaa suden silmukoiden kautta minäkin, mutta koska ? Ei mitään muistikuvaa, tuntuu kuin olisin käynyt täällä aina.
  Palkinto nro 2 on suosikkini.

  VastaaPoista
 15. yhdellä arvalla mukana. palkinto numero yksi tavoittelen.

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla osallistun 1. palkinnon arvontaan :)
  Olen käynyt lukemassa blogia huhtikuusta saakka. Ensimmäisellä kertaa tulin varmaankin katsomaan karkkikorviksia. Blogissa kiinnostaa itsetehdyt jutut, jotka ovat aidosti kauniita. Toivon että jatkossakin on monipuolisia postauksia erilaisista askarteluista ja korujen tekemisestä jne. Kortteihin ja pipoihin liittyvät postaukset olisivat ajankohtaisia.

  JanskiK

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukaan palkintoa 1 tavoittelemaan.

  VastaaPoista
 18. Lomapäivän kunniaksi lähdin etsimään uusia mielenkiintoisia blogeja ja löysin sinut :) Kaikki kädentaitoihin oleva kiinnostaa, ja täältähän löytyy vaikka mitä ihanaa. Lisäsin heti suosikkehin. Ja arvontakin vielä menossa :) Eli kolmella arvalla mukaan, ja kaksi laitan ekaan palkintoon ja yhden toiseen.

  VastaaPoista
 19. Juuri tänne löysin jonkun arvonta-linkin kautta! Olenkin yrittänyt etsiä blogilistaani erilaisia käsityö- koruilu- ja leipomusblogeja ja täältähän löytyy kaikkea, eli liityinpä heti lukijaksi :) Hyvin inspiroivia juttuja sinulla, tulen varmasti vierailemaan täällä usein. Arvontaankin osallistun eli olisiko nyt kolme arpaa? Näpräys-palkinto kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 20. Hei! Vierailin blogissasi nyt ensimmäistä kertaa ja liityin saman tien lukijaksi. Pidän blogisi selkeistä kuvista ja teksteistä, ja ainakin ensitutustumisen perusteella olet tehnyt viime aikoina mielenkiintoisia projekteja :) pidän erityisesti tutoriaalipostauksista, eli niitä toivoisin. Jään mielenkiinnolla seurailemaan!

  Osallistun tällä kommentilla samalla arvontaan kolmella arvalla, palkintoa nro 1 tavoittelen. Ps. Mun sydän taisi hieman sulaa sun westielle...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo westiet on aikamoisia sydänten murskaajia ;)

   Poista
 21. Aikas ihanat palkinnot! Ja onnea vain sekä kaksivuotissynttäreiden että lukijamäärän johdosta!
  Olen seuraillut blogiasi yhtä kauan kuin pitänyt omaani, eli kaksi vuotta. Pidän siitä, että esittelet kättesi töitä, näin annat myös innostusta ja ideoita meille muille. Jatka vaan ihan samaan malliin:)
  Olen mukana arvonnassa kolmella arvalla ja laitetaan vaikka kaksi ensimmäiselle ja yksi toiselle palkinnolle.

  VastaaPoista
 22. Kivat palkinnot, lähden ykköspalkintoa tavoittelemaan kahdella arvalla. En ole kirjautunut lukija, koska en ole rekisteröitynyt mihinkään mutta olen käynyt täällä silti säännöllisesti noin vuoden verran. Tykkään myös siitä, että jaat täällä paljon ohjeita ja pikku vinkkejä askarteluun. Joulujuttuja olisi kiva alkaa nyt seurailemaan, eli sellaisia voisin asettaa toiveeksi :) Hyvää syksyä sinne!

  LissuS

  VastaaPoista
 23. Lepposata löötraaki-iltaa kamarista ja heti laitetaan neljä arpaa vetämään Näpräys-palakinnosta. Blogisi soma näin, nuo bambi-korvikset mun suosikit :)

  VastaaPoista
 24. Uutena lukijana humpsahdan paikalle ihan sattumalta. Lukijana siis ollut nyt noin 10 sekuntia. :) Tai lueskellut tässä nyt illan mittaan useampaan otteeseen, mutta vasta liityin lukijaksi. Erityisesti kiinnostaa tuunaukset ja niistä tahtoisin ehdottomasti lukea lisää. Tuo vinyylilevyn käyttö kulhoksi oli aivan ihana vinkki, kiitos siitä! :)
  Linkitän myös arvonnan blogiini, eli olen mukana neljällä arvalla. Kaksi per palkinto. :)

  VastaaPoista
 25. Uutena pöllähdin paikalle mutta liityin siltä seisomalta lukijaksesi. Mielenkiintoinen blogi, tätä tahdon seurata. Mukaan myös mukavaan arvontaan kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 26. -jotenkin tänne eksyin ja ihan uusi tuttavuus kaiken puolin,joten arvalla tai kahdella mukana olaan ja ties minne joudutaan.Kaikkea kivaajo löytynyt!
  -aippa-

  VastaaPoista
 27. Ihan uutena osuin tänne sivuille, tykkään askarrella ja haeskelin ohjeita.
  Yhdellä arvalla kumpaankin palkintoon.
  Merja paha

  VastaaPoista
 28. jaan 2+2 blogi höpinöiden suhteen olen kaikkiruokainen ja tuohon uusimpaan viestiisi yhden täysillä..iteltä jää kommentoimatta aikalai varmasti jos on varmennin päällä. se ei koskaan mene ekalla kerralla oikein jotenka olen siis robotti! Omassa blogissanikin on arvonta meneillään :)

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla sydämien arvontaan!

  Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 30. Mukana yhdellä arvalla! Palkinto 2 olisi mieluisampi. :)

  Heidix

  VastaaPoista
 31. Olen ensimmäistä kertaa tutustumassa ja pidän ideoistasi ja eritoten siitä,että kuvaat työvaiheita.Toivoisin jatkossa vähemmän koruaiheita,koska itsekin totesit aiemmassa postauksessasi,että mitähän niillä koruilla teet !?
  Jouluiheiset ja varsinkin käyttötavara ideat olisi kivoja jatkossa.
  Lähden arvontaan mukaan siis 2.arvalla ja paketti 2. laittaisin molemmat.

  t. -Maruzella-

  VastaaPoista
 32. Ihan uutena löysin tänne Suden silmukat-blogin kautta. Lukijaksi liityin heti. Ollaan kuopuksen(11.v) kanssa nyt syksyllä innostuttu askartelusta ja sen myötä olen ruvennut askartelublogejakin seuraamaan. Kaikkea kivaa olet tehnyt.Varsinkin nuo bambikorvakorut on ihanat! Näin joulun lähestyessä kaikki jouluun liittyvät jutut kiinnostaa :)Mukana arvonnassa 4 arvalla ja 2 arpaa kummallekkin palkinnolle.

  VastaaPoista
 33. Mukana neljällä arvalla, käytän kolme arpaa ykköspalkintoon ja yhden arvan kakkospalkintoon :)

  Eksyin juuri äsken blogiisi jotakin kautta jossa oli arvontaasi mainostettu (hitsi kun en muista blogin nimeä..), ja olin ihan ällistynyt näistä ihanista postauksistasi! <3 Kaikki ohjeet ja vinkit ihanan inspiroivia, lisää tällaisia! Olen vasta hurahtanut askarteluun sunmuuhun näpertämiseen, joten oli oikea aarre löytää tämä sinun blogi, kiitos! Jouluaskartelut ois tällä hetkellä ajankohtaisia, ja sinulta varmaan saisi kivan erilaisia vinkkejä!

  VastaaPoista
 34. 2 arvalla mukana. linkitetty ja lukijana. T:) Koralli

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukana kakkospalkintoa tavoittelemassa.

  Löysin blogisi tänään ja kiinnostuin siitä monipuolisten ja kekseliäiden ideoiden takia. Jatka samaan malliin :D

  VastaaPoista
 36. Kolmella arvalla mukana tavoittelemassa palkintoa kaksi. Löysin blogisi kaksi päivää sitten, AIVAN IHASTUTTAVA blogi! Askartelut ja duunaukset kiinnostaa vaikka tunnustaudunkin suhteellisen kaikkiruokaiseksi käden taitojen suhteen.

  VastaaPoista
 37. Kolmella arvalla mukana, kaikki kolme tuohon ekaan... Oon seurannu tätä viikon pari, ihastuin. Tykkään täällä erilaisista "askartelu jutuista", =saan täältä kivoja vinkkejä/ideoita, inspiraatioita, lahjavinkkejä... Joulukin kun on tulossa! :)

  VastaaPoista
 38. Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden ajan, ja täytyy sanoa että olen ihan koukussa! Kaltaiseni askartelija saa täältä mahtavia vinkkejä, mm. keksin ansiostasi käyttöä laatikossa pyörineille kutistemuovi-arkeille :) Eli jatkossakin toivon askartelu- ja käsityöohjeita :) Mukana kahdella arvalla kumman tahansa ihanan palkinnon arvonnassa.
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla ensimmäiseen palkintoon.

  VastaaPoista
 40. Kolmella arvalla mukana.
  1. palkintoa lähden tavoittelee. :)

  VastaaPoista
 41. Kolmella arvalla mukana. 1. palkinto kiinnostaisi kovasti. Löysin blogisi arvontalinkin kautta ja jään mielelläni lukijaksi. Vaikuttaa hyvin kiinnostavalta ja monipuoliselta.

  VastaaPoista
 42. Neljällä arvalla ykköspalkintoa tavoittelen.=)
  Olen seuraillut blogiasi varmaan aika alkuvaiheista lähtien, ainakin vuoden verran. Tykkään askarteluistasi ja tuunailuista. Blogistasi löytyy upeita ideoita! Jatka samaan tyyliin vaan!=)

  VastaaPoista
 43. Just kommentoin tonne tuoreempaan postaukseen..eli justiinsa löysin blogisi..jään kyllä ehottomasti seurailee pidemmäksi aikaa. Nää tuunausjutut näistä muovipulloista sai miut tänne tulemaan ja sellasista mie tykkään. kolmella arvalla siis ykkös palakintoa havittelemassa..

  VastaaPoista
 44. Tavoittelen ykköspalkintoa kolmella arvalla :)
  Aloitin blogin seuraamisen nyt lokakuussa. Blogissa kiinnostavat kaikenlaiset askartelujutut, niistä olisi kiva lukea lisääkin :) Ja linkkasin myös Netan http://nettastage.blogspot.fi/2012/10/ensilumi.html

  VastaaPoista
 45. a) kauanko olet blogiani seurannut
  Olen lisännyt blogisi selaimen kirjanmerkkeihin 1.5.2011 kello 0:10 (en olisi muistanut, ellei selaimessa näkyisi aikaa :), siitä saakka olen täällä vieraillut useamman kerran kuukaudessa. Lisäsin itseni lukijaksi, kun Google Reader vaikuttaa kätevältä seurata blogeja.

  b) mikä blogissa kiinnostaa
  Askartelu jne... jutut, paljon kivoja vinkkejä olen saanut.

  c) millaisista aiheista toivoisit postauksia (saa myös ehdottaa erilaisia aiheita joista yleensä postailen!).
  Joulun lähestyessä jouluun liittyviä juttuja.

  Kolmella arvalla tavoittelen ensinmäistä palkintovaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 46. lukijaksi liityin, ja kommentista saan toisen, sekä tykkään käsitöistä ja niitä on ilo seurailla lukijaksi liityin vasta nyt , mutta aijon lukea juttujasi myös jatkossa, käsillä tekemista on aina ilo seurata , postaile mistä vaan käsitöistä ne kiinnostaa mutta ootan jos vaikka seuraava postaus olisi joulu aiheiset kortit montakohan arpaa nyt sitten sain 3 taisin saada? ihana blogi ihanat arpojaiset iloiseksi tulin kun sinut löysin, 1 palkinto on mieluinen jos saa itse valita (:

  VastaaPoista
 47. Liityin lukijaksi, ja kommentoin tätä, elikkäs kahdella arvalla mukana.
  Toisella arvalla osallistun tavoittelemaan ensimmäistä pakettia ja toisella arvalla numero 2 pakettia :)

  VastaaPoista
 48. Olen yhdellä mukana arvonnassa ja sijoitan sen tuolle sydänpaketille eli vaihtoehto kakkoselle. Onnea kaikista merkkipaaluista.

  VastaaPoista
 49. Osallistun arvontaan, jos voitan, niin ehkä tuo palkinto 2 olis kivempi.

  2 marpaa, jäin lukijaksi saman tien. Täällä on kaikkea ihkua!

  VastaaPoista
 50. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)1. marraskuuta 2012 klo 12.09

  Ihana blogi, valitettavasti joudun tunnustamaan että olen löytänyt blogisi vasta kuukausi sitten, joten en ole pahemmin ennättänyt seurailemaan. Mutta lusikkalampun meinaan toteuttaa talveksi ulos led-jouluvaloille.

  Kahdella lappusella tahdon sydämiä.

  VastaaPoista
 51. Löysin joku aika sitten blogisi ja olen sitä seuraillut. Yhdellä arvalla mukana.

  Pipsapippuri

  VastaaPoista
 52. mukavaa seurattavaa viikonkin jälkeen

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...