lauantai 20. elokuuta 2011

Tuunausta ja sisustusta


Käytiin anopin kanssa hakemassa tässä yksi päivä rikkinäisiä ikkunapokia yhdeltä roskalavalta. Kokonainen rekkalavallinen ihan kauniita ikkunapokia, joista varmasti olisi moni maksanutkin, mutta siellä ne oli kaatopaikalle menossa! Joten pelastettiin sieltä sitten muutama (ihan luvan kanssa). Itse otin vain yhden kun tämä meidän kaksio ei niin kovin paljon tuota tavaraa vedä, vaikka mielelläni toisinkin kotiin kaikenlaista ;) Päätin siis kuitenkin tehdä tästä vanhasta ikkunasta peilin ja vein sen yhteen lasitusliikkeeseen tässä lähistöllä.

Tässä tämä vanha ikkunakehys, josta annoin ihan suosiolla liikkeen poistaa vanhat lasit ja kitit.


Valmiina tästä tulikin ihan ihana peili, josta vanha maalikin hieman halkeilee. Kävin katsomassa samantyylisiä sisustusliikkeissä ja maksaa reilusti toista sataa euroa.


Kuvan lipasto ja pöytätaso Ikeasta

Tilasin peiliin myös sisustustarrat Tarravimmasta, joissa teksti "Once upon a time there was a dream...". Tein tilauksen 17. päivä ja toimitus tuli kotiin jo eilen eli 19. päivä, ihailtavan nopea toimitus siis vaikka tuote ei ollut mitään tusinatavaraa vaan teetettiin ihan erikseen suunnitelmani mukaan! Tilasin samalla myös toisen tarratekstin ("Carpe Diem = Tartu Hetkeen), joka meni makuuhuoneeseen tummaan Ikean kirjahyllyymme.Olen ihan silkkikukkahöperö, kun ostelen niitä jatkuvasti. Niitä on jo ollut tämän postauksen kaikissa kuvissa, mutta tässä vielä muutamia muita paikkoja, joihin olen niitä meidän kotona asetellut:


isot auringonkukat Tiimarista
Iso musta ruukku ja valkoiset oksat Ikeasta

Kukat ja astiat Ikeasta
Kukat ja ruukka Ikeasta.
Kukkaneliöt ja keraaminen astia Anttilasta. Kivet, appelsiiniviipaleet ja isot siemenet Kodin Terrasta.

2 kommenttia:

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...