perjantai 19. elokuuta 2011

Käsityömessuja ja kakkua

En ole koskaan ollut käsityömessuilla ja haluaisin kovasti mennä! Etsiskelin netistä että onko tänä vuonna jossain tässä länsi-, etelä- tai keskisuomessa vielä tänä vuonna jotain messuja joihin voisi mennä käymään. Pikaisella etsinnällä löysin nämä:

 Tampereen messut - Suomen kädentaidot 18.-20.11.2011

 Mediapro - Helsingin kädentaitomessut 10.-11.9.2011

Kätevä & Tekevä käsityömessut 2011 Lahti 5.-6.11 ja Hämeenlinna 29.-30.10.

Jos joku osaa sanoa mahdollisista muista tulevista käsityömessuista, niin kertokaa ihmeessä! Ja kuulisin myös mielelläni että onko joku noista käymisen arvoinen, Tampereelle olen nyt näin alustavasti ajatellut mennä :)

* * *

Tein eilen poikaystäväni viimeisen työpäivän kunniaksi hänen työpaikalleen suklaisen hyydykejuustokakun. Ohje löytyy aiemmasta postauksestani, täältä.


2 kommenttia:

 1. Heippa ja kiitos kommentista blogissani :)

  Käsityömessuista sen verran, että olen monta kertaa käynyt Tampereen kädentaitomessuilla. Siellä on PALJON nähtävää, monentasoisia osastoja.
  Siellä on myös aina tosi iso tungos, eli messut ovat todella suositut. Itse olenkin ostanut pääsylipun ennakkoon lippupalvelusta/pisteestä.
  Pääsee jonottamatta sisään, sillä lippujonot ovat kymmeniä metrejä pitkät. Olen käynyt messuilla aina perjantaisin, la ja su ovat vielä ruuhkaisemmat.

  Turussa on 14-16.10. Osaava Nainen messut, sielläkin on kaikkea mielenkiintoista, monenlaista muutakin käsitöiden lisäksi....
  t. Marja

  VastaaPoista
 2. Kiva kun osallistuit arvontaan, löysin minäkin tänne:) Pitääkin liittyä saman tien lukijaksi, löysin täältä vaikka mitä mielenkiintoista.

  Olen ollut sekä Tampereella että tuolla Wanhan sataman messuilla. Molemmista tykkäsin. Tampereella oltiin viime syksynä äitin kanssa lauantaina paikalla heti aamusta yhdeksältä kun ovet aukesivat, silloin ei ainakaan ollut vielä ihan mahdotonta ruuhkaa. Lippujen osto ennakkoon on kyllä hyvä idea, pitää laittaa korvan taakse. Molemmat messut ovat tähtäimessä tänäkin vuonna.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...