maanantai 29. elokuuta 2011

ARVONNAN VOITTAJAT!!

Ensiksikin täytyy sanoa, että kivasti tuli osallistujia arvontaan. Arpalippusia tuli leikattua 82 kappaletta. Ja mikä parasta sain monta ihanaa uutta lukijaa blogiini, siitä olen onnellinen! Paljon mukavampi kirjoitella jos tietää että joku myös lukee postauksia :) Joten kiitos kaikille mielenkiinnosta!


Mutta sitten itse asiaan, ensiksi arvoin leivontakirjan, arpalippusten joukosta oli tässä kohtaa poistettu ne jotka eivät kirjan arvontaan halunneet osallistua. Ja tässä 1. arvonnan tulos:

Onnea MaMMeli !

Seuraavaksi arvoin keltaisen kaulakorun. Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä...

Pirjo L ! Onnea!

Ja viimeinen palkinto oli sininen kaulakoru, jonka voitti...

Hanna ! Onnea sinnekkin!

Ilmoitan voittajille heidän voitostaan heti seuraaaksi, Pirjo L osallistui anonyymisti, joten laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen eeva.lehtikangas@hotmail.com ja ilmoita yhteystietosi niin saan laitettua palkinnon matkaan! :) Ja vielä kerran suuresti onnea kaikille voittajille! Toivottavasti voittamanne palkinnot miellyttivät. Mikäli ei, niin voittehen aina keskenänne neuvotella palkintojen vaihtamisesta päittäin :)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille ihanista palkinnoista.

  VastaaPoista
 2. aaaapuaaaa, aivan mahtavaa, KIITOS! Voittajan on todellakin helppo hymyillä. Miten se sattuikin et miula oli fiilis että onni suosii kerrankin minua :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut täältäkin voittajille!

  VastaaPoista
 4. Ihanaaaaa olen yllättynyt ja iloinen, kiitos:)))

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista ja tekijälle tuhannet kiitokset Korusta, joka oli ihana. Eilen käytössä ja sai osakseen ihastelua.

  Hyvää syksyä Pirjo L.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...