torstai 2. helmikuuta 2012

Sukat vilujaloille ja matskuja tulevaa varten

Nyt on lähtenyt koulussa viimeinen harjoittelu käyntiin; 10 viikkoa neuvolassa ja kouluterveydenhoitajalla. Ihan mukavaa on ollut nyt ensimmäinen viikko, mutta kyllä aika puhki on silti aina kun kotiin tulee. Rankkaa kun yrittää olla hyvä kaiken aikaa, töissä-töissä ei yleensä ole lainkaan niin rankkaa. Näin olen todennut. Mahdollinen valmistuminen häämöttää nyt tuolla loppukeväällä, mutta tällä hetkellä en ole kovin optimistinen tuon ajallaan valmistumisen kanssa... Paljon on rästejä kertynyt, eikä voimia ole kyllä yhtään tehdä niitä :/ Nyt tarvitsisin jonkun ihmeen, että saisin itsestäni irti oikein kunnon loppukirin. huoh ja plaah.

En tiedä pakoilenko koulutehtäviä vai mitä, mutta kutomishommat on ainakin edistynyt! Olen kyllä huomannut, että usein kun rupee alitajuntaan hiipimään koulurästit, niin silloin syntyy kummasti kauhea palo tehdä kaikkea näpertelyä ja käsityötä. Tällä viikolla koulukirjojen sijaan sormissa pyörivät ahkeraan tahtiin sukkapukot:


 Vähän pidempää mallia tällä kertaa.Valmistuivatkin juuri sopivaan aikaan, kun ulkomittari näytti aamulla -22!


Ilmekkin muuttuu näissä ihan kivasti sen mukaan miten pukee:Nappi-idean sain kaverin villasukista, tykkään näistä kyllä kovasti! :)

Viime viikolla lähdin metsästämään matonkuteita ja parin hudin jälkeen (oli muuten hankalaa löytää paikkaa jossa myydään matonkuteita!) päädyin kivaan pikkuputiikkiin nimeltä Käsityöapaja täällä Porissa. Siellä oli jos jonkin väristä kudetta ja kivoja kankaita myös! Mukaan tarttui siltikin vain valkoista kudetta, josta aion kokeilla virkata mattoa. Muutama kiva kangaspalakin tuli ostettua, josko jonkusen kassin tai pussukan saisi tehtyä. Myös uudet tyynyt olkkariin on suunnitteilla :) Putiikissa oli myös paikan omistajan tekemiä käsitöitä myytävänä, joista mukaan tarttui kiva kesäkassi, joka kyllä on jo ollut käytössä, vaikkei ihan kesä vielä olekkaan ;)
Pirtsakkaa helmikuun alkua kaikille! :)


14 kommenttia:

 1. Ai kuinka kauniit sukat !! Kaunis on kassikin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat, kyllä noilla passaa. Ihana on myös kassi.
  Kutominen on vain terapiaa. Innostavia lukuhetkiä sinulle loppusuoraan;))

  VastaaPoista
 3. Kaunis on kesäkassi vaikka nuo villasukat kyllä vettää näinä aikoina enemmän puoleensa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat!
  Palmikkosukat on vaan niin upeat!

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit ja moni-ilmeiset sukat! Mulla yhdet pitkävartiset on hiukan varresta löysät ja tässähän onkin hyvä vinkki, että niitä voi vallan hyvin pitää noin makkarallakin ihan tarkoituksella:) Tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat pitkävartiset palmikkosukat :)
   Ja tuo kassi on käytännöllinen ja vetää paljon tavaraa :)

   Poista
 6. Siulla on mielettömän ihana blogi ! Mie oon ite vasta alottanu blogeilun ja teen vähän samanlaisia hommia kun sie ! käy ihmeessä vilkasemassa :) http://artlifeandtravel.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Nuo palmikkosukat on tosi mahtavat ja napit kiva yksityiskohta!

  VastaaPoista
 8. Ihanat sukat ja noi napit! <3
  Pidän kovasti palmikoista, mutta tuollaista polvimallia en oo vielä koskaan uskaltanu kokeilla kun toi pohkeen ympärys niin kovasti arveluttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei kannata sitä niin miettiä, itselläkin on melko isot pohkeet, mutta yllättävän sopusuhtaiselta polvisukat siltikin jalassa näyttää :)

   Poista
 9. Kuinka ihanat villasukat! :) Tekisitkö tilauksesta ja jos teet, niin millä hinnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en enää uskalla ottaa tilaustöitä kun mun motivaation tehdä on aina niin kausittaista, että tilaajalla voi mennä hermot x)

   Poista
 10. Ymmärrän täysin :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...