torstai 23. helmikuuta 2012

Pölyt pois kynistä!

Nyt on ollut vähän hiljaiseloa täällä, lähinnä kouluväsymyksen takia ei jaksa tehdä yhtään mitään ylimääräistä. Voi että odotan sitä hetkeä kun valmistumispaperit saan käteeni! Siihen asti stressitaso pysyy varmasti aika korkealla... No, päätinpä vähän rentoutua ja höllätä ja tehdä jotain rentouttavaa. Tuli siis vihdoin noin vuoden tauon jälkeen kaivettua piirustusvehkeet esiin ♥

Ajattelin tehdä nyt kaksi tilaustyötä jotka ovat roukkuneet nurkissa jo jonkin aikaa. Nämä pyydettiin tekemään jo viime vuoden alussa, mutta sanottiin että ei mitään kiirettä ja mitään aikarajaa ei ole. Ja tätä se sitten teettää, toteutus siirtyi tänne ikuisuuteen :)

Vielä ei siis mitään valmista ole, vasta alkumetreillä ollaan, mutta laitan nyt vähän osviittaa siitä mitä on tulossa.


Saattaapi olla että jatkossakin tänä keväänä on hiukan hiljasempaa kuin syksyllä, mutta kyllä jotain varmasti täälläkin tapahtuu :) Paljon on suunnitelmia päässä, kun vain jaksaisi ja ehtisi niitä toteuttaa :) Kuulemisiin, pian taas postaan kun saan valmista! :)

Ps. Niin ja hyvää hiihtolomaa niille joilla semmoinen on! :)

2 kommenttia:

  1. Wau, ihan hurjan hienoa on tulossa. Aivan mahtavaa... kyllä on näköinen, tässä vaiheessa näkee jo:)

    VastaaPoista
  2. härreguud! Oot kyllä älyttömän taitava. En malta odottaa, että näen millainen lopputulos on, kun nää alkumetritkin on näin hienot!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...