keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Pitkäjänteisyyttä, kiitos

Minulla ei sitä nimittäin nähtävästi ole. Olen tullut siihen tulokseen, että minulle sopii parhaiten nopeat ja lyhyet projektit. Nuo vähänkin pitemmän tuppaavat usein jäämään kesken. Tässä pari esimerkkiä tällä hetkellä kesken olevista jutuista:

Noniin, kaikista säälittävin heti alkuun. Tämän pitemmälle en siis päässyt villasukassa, jonka aloitin ennen joulua...
Tämän pipon aloitin joskus viime talvena, mutta kesken jäi. Täytyy kyllä tehdä se joskus loppuun, tykkään nimittäin tuosta kuviosta.
 

Isoäidinneliöistä innostuin muistaakseni viime keväänä. Tarkoitus oli tehdä peitto, HAH. Tässä tällä hetkellä valmiit neliöt...


Jotain valmistakin sentään! Mutta yhdellä sukalla ei ole paljon ollut käyttöä...


... Eikä sen enempää tälläkään yksinäisellä sukalla. Miksen voi tehdä mielummin pareja näille sukille, kun lisää niitä yksinäisiä?!


... Mutta ei, kun mielessä on jo jotain muuta niin sitä on sitten saatava alkaa tekemään :) Tässä tällä hetkellä TYÖN ALLA oleva sukka. Kudoin sitä jopa tänään! Täytyy nyt ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä loppuun asti.


Ja näin siinä lopulta sitten käy, jos antaa keskeneräisten töiden lojua hujan hajan pitkän aikaa. Miten sitten tuo mustikka päätyi sukkaan? No katsokaas kun minä unohdin pakastemustikkapussin laukkuun, vaikka se piti pikapikaa kiikuttaa porukoilta meidän omaan pakastimeen... Ja siellä ne sitten sulassa sovussa olivat yön yli, sukka ja mustikka :) No, tässä sitä taas ollaan; jälleen on yksi sukka ilman paria.Tässä postauksessa oli siis vain keskeneräiset käsityöt. En viitsi ottaa edes puheeksi opparin tekemistä ja muita koulutöitä... :/ Lähettäkää joku minulle voimia ja pitkäjänteisyyttä saattaa nämä työt päätökseen!

PS. Haluaisin ihan mielenkiinnosta tietää minkä ikäistä populaa täällä blogissani oikein vierailee. Joten, olisitko ystävällinen ja vastaisit sivussa olevaan kyselyyn? :)

12 kommenttia:

 1. Miepä lähetän sulle voimahaleja:) Kyllä ne siitä vielä valmistuu.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Jos sitä pitkäjänteisyyttä tulee jossain vastaan, laitappa tännepäin matkalle myös. :D Tasan samat ongelmat pyörii näissäkin nurkissa, yksinäiset sukat ja joskus aloitetut pienemmät ja isommat projektit. Isoäidinneliöitä mulla on kasassa tosin viitisen kymmentä. :D

  VastaaPoista
 4. Paljon samaa on minussakin. Harmittaa moinen saamattomuus vaikka olen sen kyllä itsestäni tunnistanut:)

  VastaaPoista
 5. :) hihii, niin tuttua niin tuttua! Tosin mie harvoin pääsen ees hyvään alkuun kun homma jo jumii.

  VastaaPoista
 6. Mä saisin niin helposti samankaltaisen jutun :D yksi villasukka odottaa pariaan jo toista vuotta...lapselle aloitin ennen joulua villasukkaa, puolikas varsi ehkä valmiina...alkusyksystä aloin säärystimiä, toinen valmis ja toinen puoliksi. Lapselle kirjoneuleena villahousuja, toinen lahje oli lähesvalmis kun tajusin että en sitä vauhtia saa niitä ikinä valmiiksi ennnenkuin ovat pienet, purin lahkeen myöhemmin kun hyväksyin, että ovat jo pienet vaikka kuinka nopeaan kutoisi :D Ja isoäidin-neliöitä löytyy myös...vinopino...
  Mutta mitäs jos teet mustikkasukan valmiiksi ja upotat molemmat sukat mustikkasoppaan saat erikoisen värin eikä mee hukkaan :)

  VastaaPoista
 7. Askartelin itte/ Kiitos :) Toivotaan ainakin!

  annn/ No, ehkä joskus innostutaan jostain vanhastakin projektista ja saataisiin sitten jotain valmiiksi :D

  Hanne/ Kiva kuulla etten ole ainoa ;)

  Hanna/ heh :) samasama.

  Kerttu/ Noniin, teitähän on aika monta jotka toimii samalla tavalla kuin minä :D Ihan hyvä idea muuten tuo värjääminen! :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on just kesken isoäidinneliöpeitto. Kokoa on tällähetkellä n. 1,5x2m. Alotin sen viime kesänä, ja välillä oon pitäny siitä paussia, mutta nyt oon taas innostunut tekemään sitä. :)

  Aivan mahtava tuo pipon kuvio!!

  VastaaPoista
 9. Kyllä niitä keskeneräisiä löytyy täältäkin. Tuo viimeinenhän on oivaa mustikkadisainia, eli ei muuta kuin läikkä toiseenkin niin eipähän ainakaan kellään tule samanlaisia vastaan.

  VastaaPoista
 10. Mullakin odottaa yksi pariton sukka tuolla innokasta neulojaa. Ehkä mä vielä teen sille parin joskus! :)

  P.S. Mulle tunne on tuttu kirjojen kesken jättämisestä. Hyllyssä on ainakin kymmenen aloitettua kirjaa. Fiksua.

  VastaaPoista
 11. Onpas monta kaunista valmistumassa:-)

  VastaaPoista
 12. Kivoja ja kauniita! Pikkuhiljaa..onpahan sitten valita, mitä tekee. Tuttuja juttuja täälläkin!

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...