lauantai 19. tammikuuta 2013

Piirustus: Sisarukset

Näiden valmistuminen on kestänyt ihan luvattoman kauan, jotenkin ne on vain unohtuneet kaapin pohjalle, eikä koskaan mukamas ole ollut aikaa istua alas ja lähteä työstämään. Ensimmäisestä kuvasta onkin ollut täällä jo maininta aiemmin silloin kun se oli vaiheessa (kuva keskeneräisestä työstä tässä postauksessa). Kuvissa siis serkkuni, jotka nyt vihdoin ja viimein sain piirrettyä :)Äh, ei kyllä pysty taaskaan olemaan tyytyväinen... Teen kyllä tilaustöitä mielelläni, mutta on niin rasittavaa kun ei saa kuvista niin hyviä kun haluaisi... Oon jo pitkään halunnut johonkin piirustuskurssille mennä, olis kiva oppia jotain kunnon tekniikoita ja saada hyviä vinkkejä. Ehkä vielä joskus :)

Tässä vielä kuvat kehystettyinä malleineen:6 kommenttia:

 1. OI oi oi joi. Miten kauniita ovat. Siis olet mielettönän taitava !

  VastaaPoista
 2. Älähän nyt, hienojahan nuo ovat, varsinkin tuo pojan kuva on ihan loistava! Mutta teidän kyllä tunteen :) vaikeaa... joskus pitää vaan päättää, että nyt on hyvä ja panna kynä pois. Treeni kait tässä avain on, pitäisi piirtää jotain joka päivä... spontaanisti, satunnaisista aiheista. Saisi rennomman otteen piirtämiseen, löytäisi mallista oleellisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Välillä huomaa, että on jatkanut vähän liian pitkälle :P Tosiaan pitäisi piirtää enemmän, itselle tulee usein monen kuukauden taukoja ja sitten taas muutaman päivän innostuspyrähdys :D Ja ehkä juu pitäisi vaihdella aiheita välillä, kiitos kommentistas!! :)

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...