maanantai 14. toukokuuta 2012

Risut ripustettuna

Kiva huomata, että uusia lukijoita on tullut vaikka nyt on vähän hiljaisempaa tämän blogin puolella ollut :) Näin kevään tullen jää aina nämä näpertelyt minulla vähän vähemmälle, käykö muille niin? Syksyllä postausaiheita olisi vaikka kuinka, mutta keväällä on vähän muunlaisia menoja aina, tänä keväänä lähinnä koirahömpötystä :)

Mutta nyt olen saanut sentään jotain aikaan, tai en tiedä voiko tätä nyt aikaansaannokseksi sanoa... Mutta siis viime vuoden puolella tein näitä risusydämmiä, mutta en ole vieläkään saanut niitä oveen ripustettua! Tai siis nyt olen, mutta vasta tänään. Ja myös Tessalta tilaamani koiraprofiilit ovat olleet kovin asiattomasti laatikossa, mutta nyt vihdoin sain nekin esille!

Harmi vaan kun sydän taitaa vähän sulautua tuohon meidän ulko-oveen... Mietin, että pitäisikö laittaa se alemmas, mutta sitten se taitaa kyllä olla liian matalalla. Ja tietysti sen voisi kiinnittää seinäänkin tuohon oven viereen... En tiedä, mutta toistaiseksi se nyt ainakin roikkuu tuossa ovessa (en tosin tiedä kuinka hyvin pysyy, tuolla ulkona meinaan tuuuuuleeeeee!)



Ja tilasin muuten Visaprintilta ILMAISEN leimasimen. En varmaan kovinkaan paljon tarvii, mutta ihan kiva tämä on, jossain joskus varmasti tulee käytettyä:



(Karkkikorvis-postaus täällä)

3 kommenttia:

  1. Hieno ovikyltti :) Ootko ite maalaillut hauvat? Mä mietin kanssa tuota vistaprintin leimasinta mutta en ole saanut aikaiseksi tilata :). Ilmeisesti kannattaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, en oo maalannu ite vaan tilannut täältä: http://tessukka.weebly.com/index.html

      Joo kannattaa, kun ilmatteeks saa :) postimaksut piti kyllä ite maksaa

      Poista
  2. Ompa kyllä aijon näköset namuset :)

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...