maanantai 2. tammikuuta 2012

Joululahjat 2011

Joulu meni ja uusivuosi meni ja kiireessä en ole tännekkään oikein ehtinyt kirjoitella (tai oikeastaan ei ole ollut mitään mistä kirjoittaa, kun ei ole saanut aikaiseksi tehdä mitään). Mutta ajattelin nyt esitellä pikaisesti tämän vuoden joululahjat, kun tein niin viimevuonnakin :) Kiva pitää ihan itselleenkin kirjaa siitä mitä on saanut ja mitä on muille antanut :)

Pikkuveljilleni annoin molemmille t-paidat, ja helmikorut jotka tein itse. Lisäksi toiselle annoin vielä valkoisen nahkavyön ja toiselle itsetekemäni muovikassipussin muovikasseilla täytettynä. Poikaystävälle annoin yhden noista itsetehdyistä koruista, t-paidan sekä hupparin.Äiti sai kylpytakin sekä Tampereen käsityömessuilta ostamani oranssin koristehuivin. Iskälle ostin kirjan Vesien sylistä Satakunnaksi. Lisäksi annoin poikaystävän vanhemmille, omille vanhemmilleni sekä poikaystävän kolmelle sisarukselle ja heidän seurustelukumppaneilleen alla olevat lahjat, jotka sisälsivät itsetehtyjä suklaaherkkuja.Tässä vielä itse saamani joululahjat:

Heikin kanssa saimme MoccaMasterin (kuva täältä) sekä SosaStreamin (kuva täältä). SodaStream on vanhemmiltani, mutta yllättäen saimme sekä minun että Heikin vanhemmilta molemmilta tuon samaisen kahvinkeittimen! Niitä tuli siis kaksi, onneksi kuitit oli tallella :)
Toiselta pikkuveljeltäni sain tuon digikehyksen, jollaista olenkin jo kauan halunnut, mutten ole raaskinut ostaa, sekä H&M lahjakortin. Toiselta veljeltä sain lahjakortin Vilaan.
Poikaystävältä sain Puuman collarit, Björn Borgin alkkarit, sekä Peak Performancen pannan.
Isältä saimme Heikin kanssa työkalupakin, se tuleekin varmasti ihan tarpeeseen kun meillä ei juurikaan työkaluja ole :)
Äidiltä sain hiustuotteita, sukkia sekä säärystimiä.

Lisäksi sain äidiltä neuleen, hiusharjan ja kaulakorun.
Mummulta sain sukat ja rannekorun. Kummeilta horoskooppi-avaimenperän.
Poikaystävän vanhemmilta sain nimikoidun pyyheen, lahjakortin paikalliseen sisustusliikkeeseen sekä tossut.
Lisäksi sain vielä poikaystävän parilta sisarukselta itsetehtyä toffeeta ja suklaata nätissä astiassa, mutta ne ovat jo menneet parempiin suihin, joten kuvia ei ole ;) Koiratkin saivat joululahjoja! Niistä enemmän täällä.

Siinäpä ne, ihania lahjoja sain tänäkin vuonna! <3 Kiitos tuhannesti kaikesta!

Nyt kun lahjat on esitelty, niin voin vihdoin siirtyä ajatuksissani kuluvaan vuoteen! Erittäin hyvää alkanutta vuotta siis kaikille! Innolla odotan mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Varmasti täällä blogimaailmastakin tulen tänäkin vuonna löytämään roppakaupalla uusia inspiroivia juttuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...