keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Havupallo-ohje ja muita joulujuttuja

Hyvää joulukuun alkua kaikille! :)

Jee, vihdoin on joulukuu! :) Vaikka ei kyllä juuri nyt suuremmin ole joulufiilistä kun kouluhommia on niin paljon... :/ No mutta nyt on siltikin hyvä aika päivittää joulupuuhastelujani. Olen tässä nyt lähipäivinä mm. tehnyt havupallon, tuunannut joulupallojani tähän vuoteen (tänä vuonna kuusessani tulee olemaan vain punaista ja hopeaa, ehkä kultaakin jos se sinne sulautuu nätisti) ja vähän laittanut kämppää joulukuntoon muutenkin.

Tässä ihan aluksi tuunatut joulupalloni:

Tässä siis tuunatut pallot. Ensin maalasin kaikki pallot tiimarista ostamallani hopeisella spraymaalilla. Sen jälkeen liimasin hopeiset paljetit yksitellen kiinni palloihin. Olihan siinä hommaa, mutta rakastan pipertämistä :)

Tässä siis pallot ennen tuunaista. Nuo vihreät ja siniset pallot muutin. Sinisten kanssa vähän epäröin kun ovat niin kauniin väriset, mutta sitten päätin ettei ne kuitenkaan ole joulun väriset niin saivat sitten luvan muuttaa muotoaan :) Punaiset, kultaiset ja hopeiset pallot jäivät tuollaisiksi kun ne ovat :)

Sitten tein myös havupallon terassillemme:

 Valmis havupallo

Tässä ohje, joka otettu Taika-lehdestä (joulunumero 2010), klikkaa suuremmaksi.


Lopuksi vielä kuvia meidän kotoa:

Takaterassin ovi on kauan häirinnyt minua, kun kadulta on suoraan nähnyt meidän olkkariin. No nyt sain sitten vihdoin tehtyä siihen verhot ja vähän jotain jouluista koristusta samalla :) Kuvassa myös Sofi haukkumme<3

Sydämet ostin Tiimarista 


Tämän jouluisen pöytäliinan sain äidiltä.

SPR:n kirpparilta ostin kaksi näitä kuusia. Sisällä ledituikut.

Täytyy myöhemmin muistaa lisätä tänne blogiin vielä linkki yhteen ihanaan sivustoon johon törmäsin, siellä oli kaikenlaisia ihania jouluherkkuohjeita! Nam! Mutta nyt ei ehdi kun täytyy tästä lähteä kaverin kanssa jouluostoksille, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...