tiistai 7. heinäkuuta 2015

Helppo neulottu pipo/myssy vauvalle

Morjensta! Eksyyköhän tänne enää ketään?? :D Hiljaista on ollut kyllä näppäimistön tällä puolella, mutta mä toivon, että alkaisin taas ryhdistäytyä tänne kirjoittamisen suhteen. Tämän blogin pitäminen on ollut niin mukavaa, ja kun seuraajia on ollut (ainakin joskus oli, nyt olen teidät niin pitkäksi aikaa hylännyt), mutta josko tämä taas tästä vielä lähtisi käyntiin :) Jos joku tänne eksyy, niin pistäkäähän kommenttia vierailustanne, saisin lisäbuustia! <3

Mutta syy miksi heräsin taas talviunilta tämän blogin suhteen, on että sain tehtyä ja jopa kuvattua taas jotain. Onhan tässä kaikenlaista tullut väkerrettyä, mutta eivät ne ole tänne blogiin asti sitten eksyneet kumminkaan. Tällä kertaa valmistui pipo/myssy vauvalle. Ja ihan omalle sellaiselle! Meille on siis syksyllä syntymässä esikoinen, ja uskallankin veikata, että jatkossa täällä alkaa näkymään myös vauva-aiheisia juttuja kaiken entisen rinnalla.

Hetken on ollut neulomisvimmakin jälkilämmöllä, mutta nyt sain taas lisää kipinää, kun bongasin tällaisen helpon ohjeen jostakin, en enää muista mistä:

Neulottu pipo/myssy vauvalle
Muuntelin ohjetta vähän alkuperäisestä, eli näillä valmistui meidän myssykkä:

Puikot: 3 mm
Lanka: Kaksinkertainen (Nalle; kukkaketo & Seitsemän veljestä; vaalea)

Luo 60 silmukkaa kaksinkertaisella langalla.
Rivit 1-9: Neulo joustinneuletta 2o, 2n.
Rivi 10: Neulo 2o, 2n, 52o, 2n, 2o.
Rivi 11: Neulo takaisin tullessa sama rivi päivastoin, eli 2n, 2o, 52n, 2o, 2n (myssyn reunoihin muodostuu joustinneulos ja keskelle sileä neulos)
Rivit: 12-33: Toista kahta edellistä.
Päättele lopuksi silmukat ja harsi lakin takareuna yhteen.

Narut oli alkuperäisessä ohjeessa virkatut. Itse laitoin tuollaiset valmisnarut, mutta ajattelin että voisin ehkä vaihtaa ne, ja tehdä sellaiset kivat letit. Katsotaan :)

Tee lopuksi vielä muhkea tupsu ja kiinnitä myssyn päähän. "Noloa..."
Meiltä löytyi vain näitä karvaisia malleja, jotka eivät ihan taas arvostaneet tätä malleilua ;)


Joo... ehkä mä muutan nuo narut tosiaan leteiksi...

4 kommenttia:

 1. Kävinkin vähän aikaa sitten kurkkimassa mitä blogillesi kuuluu, kiva että olet palannut! Ihanaa odotuksen jatkoa sinne ♥

  VastaaPoista
 2. Kiva, tervetuloa takaisin:) Ja onnellista odotusta.
  Meille on tulossa lähipiiriin vauva ja on se niin kivaa. Tulee tutkittua vauvojen neuleohjeita ihan eri silmin.

  VastaaPoista
 3. Hei, meikäläisenkin blogista löytyisi siulle haaste, jos innostaa vastailla :-) http://sokeria-ja-langanpatkia.blogspot.fi/2015/08/kysymyksia-ja-vastauksia-blogihaaste.html :-)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...