sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Virkattu matto hääparille

Eilen oltiin ihanissa häissä, kiitos vain Katriinalle ja Jounille, jos satutte tätä lukemaan! Oli aivan mahtava päivä <3

Kuluvalla viikolla väsäsin häälahjaa, joka valmistui vasta ihan viime hetkillä. Sai koukutella ihan vielä hääpäivän aamunakin, tosi tiukille siis meni, mutta pääasia että valmista tuli :D Lahjaksi tein siis virkatun maton, jota Katriina on joskus minulta pyytänyt. Ikävä kyllä en huomannut ottaa valmiista matosta kuvaa ennen paketointia, mutta laitetaan kuva tätä edeltävästä samanlaisesta matosta, jonka virkkasin alkukeväästä:


Tämä matto, jonka nyt tein lahjaksi, on tuota yllä olevaa hieman isompi (n. 125cm halkaisijaltaan). Tein maton Kangasaitan ohjeen mukaan. Kyseisellä ohjeella ja tuolla käyttämälläni (ontelokudetta vahvemmalla) matonkuteella matosta tulee n. 110cm halkaisijaltaan, mutta itse lisäsin pari pylväskierrosta, jotta matosta tuli hieman isompi. Silmukoiden teko-ohje löytyy mm. täältä, mikäli tarvitsee kertausta siinä.

Valmiista lahjasta nappasin kuvan vasta hääpaikalla kännykällä, joten kuva on sen mukainen...



PS. Se lupaamani arvonta tulee kyllä tässä tuota pikaa, kunhan saan palkinnot hommattua :) Lukijoitakin on näköjään taas tullut lisää, tervetuloa ja kiitos <3

8 kommenttia:

  1. Ihastuttava idea häälahjaksi ja kuinka kauniisti olet sen paketoinut.

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä niin ylihieno matto, ehkä meidäki täytys topin kans men naimisii ;D Ps olit tosi nätti sillo ku satuttii siin s-marketil näkee tona hääpäivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no onhan tossa matossa nyt jo syytä kerrakseen mennä naimisiin :D Ja voi kiiitos! :)

      Poista
  3. Ihana paketti!

    Tätä täytyy kokeilla :)
    Mietin vaan, että olisiko mahdollista tehdä neliönmallinen virkattu matto?
    Onko se teknisesti mahdollista, osaatko sinä sanoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä :) Tuolla tekniikalla se on kai mahdotonta, mutta jos tekee ns. rivi kerrallaan vähän niinkuin patalappua virkkaisi, niin sitten varmasti onnistuu :) Ja saahan niitä tuolla tavalla kierroksittainkin tehtyä, jos tekee vähän samalla tyylillä kun vaikka isoäidin neliötä, pitää vain löytää oikeanlainen ohje jota sitten soveltaa:)

      Poista
    2. Täytyypä siis kokeilla :)
      Kunhan saan sen paidan ja mekon tehtyä ensin...

      Poista
  4. Kiitos vielä tosi hienosta häälahjasta!!! Nyt vasta huomasin että sulla on blogi jos toinenkin. ;) Kaisan blogin kautta oli linkki tänne... Tosi hieno blogi ja upeita kuvia sun tekemistä askarteluista!!! :)

    Terkkuja meiltä molemmilta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaa hyvä vaan ja ihanaa että tykkäätte! :) Ai et tiennyt ollenkaan että pidän blogia, no kiva että löysit :P Terkkuja sinnekkin!

      Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...