perjantai 7. syyskuuta 2012

Avainten merkintääOli tuossa juuri avaimet kaksi päivää hukassa, aikas kauhea tunne. Ja siinä nipussa kuitenkin on vaikka mitä avainta. No onneksi parin päivän panikoinnin jälkeen avaimet sitten löytyi paidan taskusta, huh :) Näin kuitenkin käy minulle aina välillä, olisi varmaan tosi hyvä hankkia semmonen avaimenperä joka vastaa vihellykseen :D Harmi vaan, että luulen sen reagoivan muuhunkin ääneen eikä vaan vihellykseen... vai onko jollain kokemusta? Jos joku keksii tuollaisen toimivan niin minä ostan sen heti! :)

No sitten kun löysin avaimet, niin tuli mieleen toteuttaa samalla yksi idea, joka on odottanut aikaansa päässäni. Näin netissä jonkun merkinneen avaimensa eri värisillä kynsilakoilla, ja päätin nyt itse tehdä samoin. Eli kaikki vanhat metalliavaimet käyvät tähän hyvin. Varsinkin jos omistaa monta samanlaista vanhanmallista Abloy-avainta, niin tässä oiva keino merkitä ne:Ja lopuksi laitoin vielä suihkauksen hiuslakkaa päälle, jotta lakka pysyisi paikallaan paremmin.

Ja nyt on näköjään sata lukijaa täynnä, vau! :) Lähipäivinä luvassa jotain siihen liittyvää... :P Hyvää viikonloppua kaikille!
5 kommenttia:

 1. Tämä onkin hyvä juttu, kiitti vinkistä. Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Hei tarviikin kokeilla jos tulee enempi noita vanhanmallin avaimia avainnippuun :)

  VastaaPoista
 3. Kekseliäs idea. :) Ja helppo uusia, jos lakka kuluu käytössä. Blogissani on sinulle tunnustus:

  http://inspiraatiota.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...