Tästä ensimmäisestä kokeilusta syntyi sekä vaahtokarkki-, salmiakki että laku-korviksia:
Tässä hieman vaiheita vaahtiskorujen valmistumisesta |
Kun olin saanut karkit muotoiltua, niin laitoin ne uuniin (130 astetta) vajaaksi puoleksi tunniksi kovettumaan. |
Sitten herääkin vain kysymys, että mitä näille kaikille oikein teen? :) jaa-a...
Toivon, että nyt alkaa tämäkin blogi taas herätä horroksestaan :) Toivottavasti vanhat (ja uudet tottakai!) lukijat löytää vielä tänne, vaikka hiljaiseloa on ollut! :) Pikaisiin kuulemisiin, nyt on jo toista rojektia työn alla ;)
oi, varsinkin nuo salmiakit on IIIHANAT :)))
VastaaPoistaVoi että nuo on herkullisen näköisiä. Niin aitoja, että tekisi mieli maistaa. Ja nuo kaikki lajit on sellaisia joita tykkään syödä. En pidä hedelmäkarkeista :)
VastaaPoistaOikein mukavaa huhtikuuta !
Oi oi oi, nuo salmiakit etenkin on aivan ihanat!!
VastaaPoistaTosi makeet korvikset, ihanat:)
VastaaPoistaNAM:)
VastaaPoistaHerkullista :)
VastaaPoistaAikas läjän oot väsäillyt! Ihania ovat! Nuo rusetilliset salmiakit on aikas herkut =)
VastaaPoistasalmiakit on niiin hienot! salmiakki-korviksia en ole ennen nähnytkään missään. itse tykkään enemmän salmiakeista ilman rusettia. mutta kaikki nuo on herkullisen näköisiä.
VastaaPoistaVau! Kylläpä ovat aidon näköisiä! Ihania!
VastaaPoistaTosi nättejä! Salmiakit ovat kyllä todella menevän näköiset.
VastaaPoistaOon varmaan joskus ennenki eksynyt tänne. Muistelen, et oon aiemminki näitä ihaillut (ja maiskutellut :D).
VastaaPoista