sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Ristipistoa ja palapeliä

Ollaan äidin kanssa nyt innostuttu vähän näpertämään ja pipertämään. Tilattiin jonkin aikaa sitten Kirjokkaasta muutamat ristipistotyöt, westie aiheiset tietenkin ;) Pari työtä on vielä aloittamatta, mutta ensimmäisistä ristipistotöistä kehkeytyi tällaiset tyynyt:
Ylempi työ on minun ja alempi äidin. Keskimmäisessä kuvassa poseeraa myös omat koirani Sofi ja Mila ja alemmassa kuvassa äitini koirat Nella ja Luna :) Nella ja Luna sai oikein nimikoidun tyynyn ;)

Eilen mökillä näperreltiin vähän lisää, sain nimittäin vihdoin aloitetuksi edellisjouluna lahjaksi saamani westie-palapelin! Otin sen mökille mukaan ajankuluksi, mutta koska sain äidistä ahkeran apurin, niin 500 palan palapeli valmistuikin tuossa tuokiossa :) 


 Näistä apureista ei paljon apua kokoomisessa ollut ;)


Ja valmista tuli! :) Ostin muuten Muksumassista tuollaisen palapelimaton, on tosi kätevä jos haluaa välillä koota keskeneräisen palapelin pois jaloista tai muuten vaan siirtää tai kantaa mukanaan sitä! Minäkin sain tuon avulla hyvin otettua valmiin palapelin mökiltä kotiin mukaan. Tarkoituksena olisi kehystää palapeli, johon kaipaisinkin vinkkejä. Eli onko jollakin kokemusta palapelin kehystämisestä?? Miten kannattaa käytännössä toteuttaa? Kerran ollaan kontaktimuovitettu valmis palapeli, mutta onko parempia ideoita? :)

Innostuinkin niin kovin tuosta palapelistä, että taitaakin tänä iltana lähteä tilaukseen pari uutta isompaa palapeliä :P

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania karvakuonoja:)Ja nuo tyynytkin kauniita.

  VastaaPoista
 2. Mie oon tehny neljä tuhannen palan muumipalapeliä, jotka oon kehystäny. Semmosta palapeliliimaa on olemassa ja mie oon noihin kaikkiin käyttäny niitä, mutta sillä ei oo oikeen pysyny. Eli älä osta sitä.. :D Oon kuitenkin kuullu, että ihan perus erikeeper on parasta ja oon nähny miten hyvin sillä liimatut palapelit pysyy kiinni! Ite tein ne omat palapelit suoraan kehyksen alustalle. Siihen oli tosi kätevä tehä, kun valmiin palapelin päälle sai laittaa vaan sen lasin päälle, eikä tarvinnu siirrellä. :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ihana blogi sulla, jonka juuri sattumalta löysin. Ja nuo karvakuonot......Itselläni on myös Westie, Lilli-neitonen 2.5 v, joka kovasti kaipailee kaveria. Mistä olet omasi hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Meidän westiet on ihan meillä kotona kasvatettu. Nellan aikoinaan ostimme sukulaisilta, mutta Luna on Nellan pentu ja Sofi taas Lunan pentu. Saimme myös kennelnimen tämän vuoden alusta, ja tällä hetkellä Luna on tiineenä ja pentuja odotetaan syntyväksi vapun aikoihin. Tässä vielä kennelsivumme mikäli haluat tutustua: http://lansimetsankennel.kotisivukone.com/

   Poista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...