lauantai 11. helmikuuta 2012

Ensimmäinen virkattu matto

Viime postauksessa kerroin ostaneeni satsin matonkudetta. Ensimmäisenä matonkudekokeilunani syntyi pyöreä matto, jonka tein Kangasaitan ohjeen mukaan. Ja koska olen niin vähän aikaisemmin virkkaillut, muistuttelin mieleeni erilaisten silmukoiden tekoa ja tässä hyvänä apuna oli Novitan perussilmukat -ohje. Maton virkkauksessa meni noin viikko aikaa kun noin joka toinen ilta tv:tä katsellessani sitä virkkailin. Menipiä minulta yksi 8mm virkkuukoikkukin poikki tuossa työn touhussa :D Taisin väännellä vähän liian kovakouraisesti välillä... ;)


Milakin pääsi poseeraamaan :)
 

4 kommenttia:

 1. Kauniin maton olet virkannut..
  kerrassaan upea on:-)

  VastaaPoista
 2. Wau, ompa todella kaunis :) Minulla on koukulla kanssa matto tulossa, ollu jo luvattoman kauan kesken saiskohan tästä inspiraation saada se valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on monta työtä kesken, jotenkin jostain syystä toiset vaan unohtuu :D Mutta toivottavasti sait tästä inspistä, jotta matto valmistuis ;)

   Poista
 3. Oi vitsi, hieno! On varmaan pakko virkistää omia virkkaustaitoja ja koittaa tehdä tällainen kanssa! Makuhuoneen nykyinen matto kun alkaa olla aikansa elänyt jo :D

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...