tiistai 25. lokakuuta 2011

Lahjaruusuke paperista

Tässä erittäin yksinkertainen ohje lahjaruusukkeen tekoon. Voit käyttää värikästä paperia/kartonkia tai vaikka uusiokäyttää vanhan lehden/kirjan/nuottivihon sivuja. 


Aloita leikkaamalla samankokoisia suikaleita paperista. Tähän ruusukkeeseen käytin yhteensä 8 suikaletta. Itse leikkasin n. 1cm x 17cm suikaleita, en tosin mitannut mutta mututuntumalta sanoisin että suurinpiirtein tuon kokoisia... :)


Laita pieni neliö kaksipuolista teippiä avan suikaleen keskelle ja käännä varovasti kaitaleen toinen pää keskustaa kohti kiertäen sitä 180 astetta ja liitä pää keskellä olevaan teippiin. Tämän kaitaleen tulee kaareitua keskustaa kohti siten, että siitä muodostuu lenkki. Laita uusi teipinpala keskelle ja käännä toinen pää samanlaiselle lenkille keskustaa kohti. Tee tällaisia elementtejä neljä ja kiinnitä ne päällekkäin kaksipuolisella teipinpalalla vaihtaen suuntaa niin, että seuraava mahtuu aina edellisen sisään. Ruusuke saa vähitellen muotonsa kun lisäät siihen uusia kerroksia. 

* * *

Tänään kun tulin kaupasta kotiin, niin poikaystävä oli leiponut ihan älyttömän hyviä mokkapaloja! namnam! Mulla on käynyt tuuri, kun satun asumaan henkilön kanssa, joka viihtyy mielellään tuolla keittiän puolella. Olenko koskaan hehkuttanut, että meidän perheessä minun ei tarvitse lähes koskaan tehdä ruokaa, kun minulla on sellainen rakas joka hoitaa sen homman <3

slurps kun nämä oli hyviä!

Niin ja piti vielä sanomani, että KOIRAIHMISET HUOM! Toisessa blogissani on vielä muutaman päivän (28.10. asti) arvonta, josta voit voittaa mm. nameja ja lelun koirallesi! Että käyppä osallistumassa jos teillä tai tutullasi tepastelee koira taloudessa! :) Arvontaan pääset osallistumaan täällä.

Että tämmöistä tällä kertaa. Heippa! ;)

4 kommenttia:

 1. Kiva ohje! Ei ole tullut mieleenkään tehdä näitä itse mutta nyt lähtee kokeiluun :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä ohje! :) Teen varmasti joulupaketteihin näitä. Kiitos paljon!
  Mokkapalat maistuisivat, mutta meillä on vähän niin, että jos jotain keittiössä syntyy, se syntyy minun toimesta. :)

  VastaaPoista
 3. Oi hieno ruusuke! Pakko kokeilla itelläkin tässä joku päivä :)
  Kiva kun muitakin jouluihmisiä löytyy :)
  Voihan tuollaisen kalenterin tehdä kelle vain, viime vuonna tein poikakaverillekin :)
  Hyvää joulunodotusta! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ruusuke! Kiitos ohjeesta, täytyy laittaa muistiin niin voi joskus kokeilla!=)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...