tiistai 6. marraskuuta 2012

Kotiesittely Kotia.com:ssa

Loppukesästä minulle tuli yhteydenotto Kotia.com-sivuston ylläpidolta. Minua pyydettiin yhteistyöhön liittymällä tämän uuden sivuston testiryhmään kertomalla omasta kodistani kuvin ja tekstein. Hetken mietein haluanko kotiani sinne esille, mutta samaahan minä täällä koko ajan teen eli esittelen ihmisille elämääni ja mm. kotiani, joten ajattelin että miksikä ei :)

Kotia.com on uusi asumisen yhteisö, uudenlainen sosiaalinen media ja palvelu, jolla kaikki maailman ihmiset voivat jakaa tietoa kodistaan ja elämäntyylistään sekä hankkia kodin palveluita. Kotia.comista kuulet asumisen viimeisimmät trendit ja parhaat neuvot suoraan muilta käyttäjiltä sekä asiantuntijoilta. (lähde: Kotia.com)

Tekstin deadline sattui juuri ennen muuttoa, joten kirjoittamani artikkeli on vanhasta asunnostani. Meidän entisen kodin esittelyyn pääsee tästä linkistä. Tervemenoa kurkkaamaan ja tutustumaan samalla Kotia.com:iin :) Tällä hetkellä näkyvissä on ainoastaan sivuston esittelyversio ja käyttäjille sivusto avataan vuodenvaiheen tienoilla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...