lauantai 17. syyskuuta 2011

Uusi piiska?

Nyt on tullut kyllä totaalinen kyllästyminen. Nimittäin tähän omaan tukkaani! Mulla on aina, koko elämäni ollut pitkä tukka ja nyt tekisi mieli vähän jotain erilaista. Värejä olen uskaltanut jonkinverran vaihdella vaaleasta tummaan, mutta malli on jotakuinkin pysynyt samana. Otsatukka vähän ollut välillä erilainen ja pätkitty on enemmän tai vähemmän. Mutta haluaisin jotain radikaalimpaa muutosta, mutta en tiedä siltikään uskallanko! Olen aina pitänyt itseäni isopäisenä/leveäkasvoisena, mutta toiset kyllä sanoo ettei mulla nyt niiin leveät kasvot ole.. Sopiiko leveäkasvoille jonkinsortin polkkis? En ihan lyhyttä haluaisi, mutta jotai tuohon leikaan asti jos uskaltaisi pätkäistä... Vai uskallanko sittenkään? Ajattelin varata ensi viikon alussa parturin, mutta jänistän kuitenkin! Viimeksikin olin päättänyt tehdä jotain erilaista, mutta sitten kun parturi kysyi että mitä tehdään, niin suusta pääsi vaan että "no en oikeen tiiä... jos noita raitoja laittas ja hiukan pätkittäisiin..." MURRR.

Tällä hetkellä mun tukka näyttää jokseenkin tältä:
(joo olen aika kuolleen näköinen, mutta kun nähtävästi mulla on nykyään kaikissa kuvissa hiukset kiinni!) Ja ajatuksissa olisi joku tämmöinen:


Väri pysyisi edelleen tummana, ehkä jotai vaaleaa, punaista tai liilaa läistää/raitaa? Vai ihan joku muu malli? Vaikeaa...

... Kuitenkin menen taas parturiin ja pyydän pätkimään ja värjäämään juuren.... plaah.

2 kommenttia:

 1. Tuo kolmas kuva alhaalta on oikein kiva! Mulla oli se samainen kuva mallina, kun tässä taannoin olin kampaajalla juurikin noilla samoilla asioilla, eli uutta ilmettä tilaamassa:)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, kuin Aarnilintu, kolmas alhaalta.
  Olet kyllä kaunis tyttö ja nuo "omat hiukset" sopii sinulle hyvin.
  Mutta ymmärrän sen kyllästymisen. Itse menen ensi perjantaina, taidan taas ottaa vaaleita raitoja.

  Kyselit miten minulla on aikaa tehdä käsitöitä.
  Olemme enään kahden mieheni kanssa ja käytän lähes kaiken vapaa-aikani käsitöihin.
  Kun olen sellainen varsinainen "käsityöhullu" :)

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...