tiistai 21. joulukuuta 2010

Herkkuja jouluksi

Tänään ehdein vihdoin ja viimein väsäilemään vähän herkkuja jouluksi. Kaikista en vielä kuvia ottanut, mutta tässäpä ainakin osasta:


Nekkuja olen jo kauan halunnut kokeilla ja nyt vihdoin sain aikaiseksi/ehtein. Ihan hyviähän niistä tuli! :)

Laitoin nekkuja jouluksi yksittäisiin lahjapakkauksiin sellofaaniin ja vähän isommassa ryppäässä metalliseen rasiaan. Rasian kannen sisään laitoin mukaan myös reseptin.
Osan nekuista laitoin pieniin karkkivuokiin (en kyllä suosittele, jäävät meinaan kovin tiukkaan kiinni!)

Tämä suklaatähti (halkaisija n. 15cm) ei ole oikeastaan minun tekemäni, mutta laitoin sen nyt tänne kun samassa taloudessa on kuitenkin tehty :)

Poikaystäväni tekemä suklaakakku. Minä sitten koristelin valkosuklaalla.

Tulossa on vielä kuvia tekemistäni pipareista, jos nyt koskaan saan aikaiseksi kuvata niitä. Lisäksi jääkaapissa on jähmettymässä toffeeta, saa nyt nähdä onnistuuko!

1 kommentti:

  1. Hei! Olit käynyt blogissani kommentoimassa valokuvatyynynpäällisiä. Kuvat on siirretty kankaalle siirtopaperin avulla. Siirtopaperia myydään esim inkclubissa. Paperi toimii niin että kuva tulostetaan siirtopaperille ja silitetään kiinni kankaaseen. Tekstien siirtäminen on hankalampaa, kuvat siirtyvät peilikuvana. Koko homma ei siis ole kovinkaan hankallaa :) Kokeilemaan vaan! Ihania jouluherkkuja olet muuten tehnyt :D nam!

    VastaaPoista

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...