keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Jouluun puolitoista kuukautta...


Eilen satoin ensilumi tännekkin ja sitä tulikin sitten kerralla paljon! Täytyy varmaan hankkia lumilapio tai vastaava, kun en sellaista vielä omista. Ei pääse pian muuten kotiovesta ulos kun terassi oli ainakin tänä aamuna melko paksulti lumen peitossa :) Luultavasti tuo kuitenkin tässä pian sulaa pois kun nytkin on pari astetta ulkona lämmintä... Koira oli aivan innoissaan aamulla kun ei ollut ennen lunta nähnyt :) Takapiha on jo aivan myllätty ;)

Naapurustossa näkyy on muutamia jouluvaloja. Itsekin haluaisin jo laittaa, mutta jotenkin tuntuu liian aikaiselta. Honkkarista on kuitenkin jo hankittuna jouluvalot pikkuruiseen pihakuuseemme :) Joulukorttitarvikkeitakin on hankittu (ehkä vähän liikaakin), ja kohta saa alkaa niiden väsäämisen :) Eilen hain tiimarista pari oasis-palloa (onkohan ne edes tuon nimisiä??) joista tässä lähipäivinä olisi tarkoitus väsätä havupallokoristeet pihalle. Kirpparilta löytyi vähän jotain pientä jouluista, kuusenkoristeita ym. Täytyy kaikki ostaa, kun ei vanhastaan ole vielä mitään. On ensimmäinen joulu omassa kämpässä (tai oikeastaan kolmas, mutta kahtena ekana vietin joulun muualla), joten tehtävää on paljon mikä on hieno homma! :)

kirpparilta hankitut joulupallot
Kynttilänkoristeet kirpparilta. Niille täytyy jotain käyttöä tässä vielä keksiä :)

Kirpparilta nämäkin. Ostin nyt vaikka ei mitään kummallista kuosia ole, eivät maksaneet juurikaan mitään. Jotain niistä varmasti saan kehitettyä jouluksi :)

Vaikka jouluun on vielä suhteellisen paljon matkaa, niin olen jo ehtinyt paljon kuunnella joulumusiikkia. Ihania joulukappaleita ovat mm. Tulkoon joulu, Lumienkeleitä ja Hei mummo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentista! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittämisen pitäisi auttaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...