lauantai 24. joulukuuta 2011

Viimeiset joululahjat

Viime hetken joululahjat tuli tehtyä ja hankittua eilen. Nyt lähdetäänkin tästä porukoille joulun viettoon! :) Hyvää Joulua vielä toistamiseen!

Rocky Roadseja ja riisimurosuklaita



perjantai 23. joulukuuta 2011

Arvonnan voittaja

Hellurei! Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja kohta se onkin ohi ennen kuin huomaakaan. No mutta, huomisesta aatosta nautitaan vesisateesta huolimatta perheen kesken :)

Myös arvonta sai tiensä päätökseen toissapäivänä ja voittajat on nyt selvillä. Perinteisistä paperisista arpalipukkeista nousi esiin kaksi onnekasta. Käsityöaiheisen palkinnon voitti Aana ja koira-aiheisen Mari! Onnea voittajille! Ikävä kyllä palkinnot ei ehdi perille ennen joulua, mutta kunhan saan osoitteenne sähköpostiini, niin laitan palkinnot pikimmiten tulemaan :)

Nyt hipsasen tästä vielä paketoimaan viimeiset joululahjat! :) Meno täällä blogissa jatkuu taas joulun jälkeen uudella puhdilla! :) 

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE
IHANILLE LUKIJOILLE!! <3

Meidän haukut Nella, Luna ja Sofi. Mila puuttuu kuvasta, se oli vasta masussa kun tätä kuvaa otettiin! :)

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Kiirettä pitää

Nyt on ollut niin kiireistä töitten ja opiskelun ja joulujuttujen kanssa, etten yksinkertaisesti ole ehtinyt tehdä mitään blogissa julkaisemisen arvoista. On siis nyt joulukuussa ollut aika hiljaista täällä :/ Olisi luullut, että juuri tähän aikaan vuodesta tulisi tehtyä kaikenlaista, mutta ei voi nyt mitään kun tilanne on tämä. Viimeistään joulun jälkeen lupaan taas alkaa jotain rustaamaan! :)

ps. vika päivä osallistua arvontaan!

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Muistutus arvonnasta

Muistuttelen, että vielä on muutama päivä aikaa osallistua käsityöaiheisen palkinnon ja/tai koira-aiheisen palkinnon arvontaan! :) Aikaa osallistua on siis 20.12 klo 24 asti. Arvontaan pääset tästä.

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulumieli hukassa...

Tänä vuonna olen kyllä ollut niin pettymys itselleni... Tai siis kun minä joka rakastan joulua olen ihan missannut koko jouluun valmistautumisen. Joulumieltä ei ole sanaksikaan, mistä lie johtuu... Pikkaisen se pilkisti esiin kun lunta tuli, mutta sade vei pian lumet ja samalla sen pikkiriikkisen jouluisen tunnelman... :( Jouluun on enää 10 päivää ja ei tunnu yhtään joululta saatika talvelta... pelkkää kaamosta vaan joka puolella. Koti on riipin raapin eikä meillä edes näytä yhtään joululta... Koirakin rikkoi takapihan jouluvalot ja söi viime yönä meidän ainokaiselta koristetontulta nenän. Ei naurata mutta naurattaa silti :) Aika surkuhupaisaa, kuvastaa ihan meidän tämän vuoden joulutunnelmaa...

No mutta, olen silti ihan hiukan saanut valmisteltua joulua, muutama koriste löytyy sieltä täältä ja eilen olin äidin kanssa jopa joulukonsertissa! Äiti soitti ja pyysi tulemaan seuraksi katsomaan Finlanderssia. Ihan positiivinen yllätys oli kyllä.

Tänään kävin jouluostoksilla ja suurimman osan lahjoista sainkin hankittua. Enää olisi pari pientä juttua, jotka luultavasti saan itse tehtyä. Lahjoja en ikävä kyllä täällä voi julkaista, mutta paketeista uskaltanen sentään laittaa kuvan.

  

Lisäksi tein tänään joulutorttuja. Mutta nekään ei maistunut yhtä hyviltä kuin ennen, mikä ihme mua vaivaa!?!? Oivoi, toivottavasti joku ihme vielä pelastaa tämän joulun...


Yksi supervarma keino joulumielen tuomiseen kuitenkin on. Nimittäin joululaulut!<3 Ne ovat ihania tänäkin vuonna, onneksi :) Tässä Joulumaa Katri-Helenan laulamana.



Toivottavasti muilla ei ole joulumieli yhtä hukassa kuin minulla. Ja toivottavasti se joulumieli löytäisi tännekkin ennen joulua... :/

maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulukortit

Vihdoin sain minäkin tehtyä tämän vuoden joulukortit. Avattavia ovat kaikki. Sisällä kuva meidän koirista + joulutervehdykset. Vähän huonoja kuvia, mutta sen siitä saa jos kuvailee illalla kun luonnonvaloa ei ole yhtään saatavilla ja kämpänkään valaistus ei ole mikään kummoinen... :) Viime vuotiset kortit näkyy täällä.





Tässä vielä kaikki kortit yhdessä:

tiistai 6. joulukuuta 2011

Paperirullan uusiokäyttö

Jos ei ole sattunut ostamaan sellaisia pöntöstä huuhdeltavia vessanpaperirullia, joita on mainostettu tv:ssä, niin tässä muutamia ideoita, mitä tyhjillä rullilla voi tehdä :)

Ihan ensi alkuun pikkupaketteja, joita itse olen tehnyt nyt jouluksi. Näiden kätkemät lahjat esittelen sitten joulun jälkeen, ettei vaan vahingossakaan paljastu ennen aikojaan asianomaisille, jos vaikka sattuvat blogia jostain syystä vilkaisemaan :)


Kaksi alempaa pakettia tein sillä tavalla, että kiedoin rullan ympärille palan kuviollista paperia, jonka teippasin kiinni paketin takapuolelta. Sitten vaan käänsin reunoilta ylijäävät osat rullan sisään (leikkasin paperista sen verran reilun, että rullien yli jäi 1-2senttiä). Hiukan laitoin rullan sisäpuolellekin teippiä, ettei jää repsottamaan mitkään reunat. Lopuksi vielä käänsin rullien reunat kuvan osoittamalla tavalla sisään.
Kaksi ylempää pakettia tein Annan Aarteet -blogin ohjeen mukaan, mutta koin itselle helpommaksi ja sopivammaksi tavaksi tuon edellä mainitus tavan.

Sitten vielä aikani kuluksi googlettamalla etsein mitä kaikkea ihmiset ovat tehneet wc-/talouspaperirullista. Ihan kivoja ideoita tuli vastaan. Tässä muutamia oman mielenkiintoni herättäneitä ideoita:
























Ja ei kun säästämään tyhjiä paperirullia! :) Niin ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE! <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...